Ik wil al in juni komen, kan dat?

De natuurcamping is in principe maar twee maanden open, in juli en augustus. Dit heeft te maken met vele dingen.
Het maaiwerk moet nog gedaan worden, de weg gerepareerd, de bronnen in orde gemaakt en de plekken moeten weer erverzwijnvrij gemaakt worden. Ook is er veel werk in de moestuin. Ondanks dat de natuurcamping slechts enkele plekken heeft is het terrein wel heel ruim en groot en dat geeft veel werk vooraf.

Het is het mooiste terrein dat ik ken in Toscane en Umbrie, maar er is ontzettend veel voorbereidend werk te doen, vooral in juni.

Als er nieuwe gasten komen wil ik hen aandacht geven en verwelkomen met een drankje. Ook geef ik hen een rondleiding, omdat Burciano geen gewone camping is, maar bedoelt is voor mensen die een aantal weken de tijd willen nemen om in de natuur te verblijven en de natuur, cultuur en de omgeving willen ontdekken. Mensen die gewoon een tijdje willen ‘zijn’.

Mensen die vaker zijn geweest en begrijpen hoe de omstandigheden in juni kunnen zijn mogen wel altijd al iets eerder komen. Zij helpen dan ook vaak mee met alle voorbereidingen en klussen. Ik kan dan niet het barwerk doen wat ik normaal gesproken doe en de capanna is dan nog niet op orde. In juni heb ik alleen tijd en ruimte voor een praatje en drankje met mijn gasten ’s avonds in de moestuin.

Mail mij als je al in juni wil komen en we kijken samen of het mogelijk is!